Home / archiefcentraal / hondenwedstrijden in balkbrug

hondenwedstrijden in balkbrug

. De volgende wedstrijden staan gepland na de jaarwisseling op 8 januari en 12 februari.

Organisator is de “Totte Bello Agility ” club uit Hoogeveen. Een groot aantal honden, van diverse rassen en groottes, strijden in verschillende klassen om de prijzen. In de hallen zijn een paar parcoursen uitgezet met verschillende hindernissen, die zo snel mogelijk en foutloos moeten worden afgelegd. Voor het publiek is het een lust voor het oog, de hond met zijn baas of bazin, fanatiek op de baan in actie te zien. De wedstrijd begint om 09:00 uur en duurt tot het eind van de middag. De entree is gratis. Zie www.diamanthal.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.