Home / archiefcentraal / hip hop demo bij kontrast dalfsen

hip hop demo bij kontrast dalfsen

De jeugd van sportschool Kontrast in Dalfsen geeft een spectaculaire demonstratie op gebied van hiphop. Deze demonstratie wordt vrijdag 23 december om 18.00 uur uitgevoerd in de Spiegelzaal van Kontrast Sport & Wellness, door kinderen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar.

De groep bestaat uit ongeveer twintig kinderen, die wekelijks druk bezig zijn met coole dansmoves op muziek van nu, onder leiding van instructrice Emmely. Ze willen graag duidelijk maken dat hiphop stoer is en net zo goed voor jongens als voor meisjes is. Familieleden, buren, vrienden, kennissen en alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom, evenals kinderen die graag met deze nieuwe danssport willen beginnen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.