het levensverhaal van het landschap

In drie avonden en een excursie op zaterdagochtend komen het ontstaan, de erven en het boerenlandschap van Noordwest Overijssel aan de orde. Woensdagavond 11 januari start de cursus ‘Mijn streek’ met een avond over de ontstaansgeschiedenis van Noordwest Overijssel en het gebied rondom Hasselt en Staphorst.

De cursus Mijn Streek wordt aangeboden in drie cursusavonden en een excursie. De avonden zijn ook los te volgen. De excursie kan alleen in combinatie met een of meer avonden gevolgd worden. De eerste avond is 11 januari, de tweede avond over erven is op 12 januari 2012. De laatste avond op 8 februari gaat over het boerenlandschap. Op de slotexcursie van zaterdagochtend 11 februari wordt alle moois uit de avonden in het echt bekeken.

De cursus Mijn Streek kost per avond (module) 35 euro. Vrijwilligers in het landschapsbeheer betalen

25 euro per avond. Je kunt alleen met de excursie van deze reeks mee als u ten minste 1 avond heeft gevolgd. Voor de excursie betaal je dezelfde bedragen.

Inschrijven via de website www.landschapoverijssel.nl of telefonisch tijdens kantooruren 0529-401731. Voor meer informatie over de cursus bel Carin de Cloe 0529-408407 of 06-43814894 of via de mail carin.decloe@landschapoverijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.