Home / archiefcentraal / heren flash verliezen derby van dac

heren flash verliezen derby van dac

Na het huldigen van twee teams die kampioen waren geworden, mini’s 2 en mini’s 5, kon de wedstrijd beginnen. Flash begon uiterst zwak, bijna geen pass kwam aan en als dit al het geval was dan werden er aan het net onnodige fouten gemaakt, waardoor DAC heel eenvoudig uit kon lopen naar 1-13. Pas bij deze stand werden de heren wakker en vanaf dit moment werd DAC wat meer onder druk gezet. Flash kwam nog sterk terug, maar het gat was te groot en de set ging met 17-25 verloren.

De tweede en derde set gingen gelijk op, maar telkens rond de 20 zetten de gasten een tandje bij, waar het verschil gemaakt werd met Flash. Beide sets gingen verloren met respectievelijk 22-25 en 23-25. Om niet met lege handen het veld af te gaan gingen de mannen van Nicoline de Vries alles of niets spelen in de 4e set. Al snel liep men uit op DAC, maar boven de 20 kon deze voorsprong niet eenvoudig omgezet worden in een setwinst. Na setpunten over en weer was het Flash die deze set uiteindelijk toch binnen sleepte en met 27-25 konden ze toch nog een puntje in de zak steken.

“Jammer dat we vandaag niet zo konden knallen als vorige week,” aldus de wederom sterk spelende diagonaalspeler Arne van de Hoek. “We gingen er wel voor, maar de tegenstander bleek op sommige fronten slimmer, daar hadden wij geen antwoord op.” Met dit puntje wisten de heren nog wel een plekje te stijgen op de ranglijst, wat er voor zorgt dat ze als vijfde de winterstop in gaan. Zaterdag 14 januari wordt de competitie weer hervat met een uitwedstrijd tegen Action H1 uit Nieuw Buinen.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest eerste bekerwedstrijd ASC’62 speelde de eerste bekerwedstrijd uit tegen BWO in Hengelo en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.