Home / archiefcentraal / heren flash veel te sterk voor triantha

heren flash veel te sterk voor triantha

Het enige smetje op de wedstrijd was het verlies van de laatste set. Maar dat mocht de stemming niet drukken.

Flash kwam uitstekend uit de startblokken in de eerste set en sloeg direct een gat naar 2-7. De selectie van Nicoline de Vries had geen enkele moeite deze voorsprong vast te houden en haalde deze set binnen met 19-25. Alle facetten van het spel waren dik in orde, de pass, serve, aanval en spelverdeling liepen als een trein. De tweede en derde set liet Flash hetzelfde zien gesteund door een uitbundige bank, die verbaal het thuis publiek ook te sterk af was. Deze sets werden ook gewonnen met 19-25.

De wedstrijd was binnen na de derde set, de vierde set kon Flash ook met gemak binnenhalen, de concentratie viel echter weg bij een voorsprong van 14-17 en men was met het hoofd al bij de groene rakkers in de kantine. Deze set ging verloren met 25-21.’Winnen vanThrianta en ook nog prima spel is natuurlijk bijzonder prettig. Het team heeft vandaag hard voor elkaar gewerkt en dus verdiend gewonnen’, aldus spelverdeler Michiel Veldman die verder nog opmerkte dat het de eerste uitoverwinning in jaren was op de ploeg uit Schoonbeek. Zarterdag speelt Flash thuis tegen de kampioenskandidaat in een echte derby tegen DAC uit Dedemsvaart om 16:30 uur.

door Arne van de Hoek

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.