grote belangstelling voor maand van portret

De maand december is uitgeroepen is tot maand van het portret en dat is duidelijk te merken bij Henk Gaasbeek fotografie. De actie is bedoeld om de Nederlander vaker naar de professionele fotograaf te trekken om daar een mooi portret of spontane groepsfoto te laten maken.

De actie is niet alleen bedoeld om voor een eenpersoons portret. Er kunnen ook familie gemaakt worden. “ De opnamesessies worden uitsluitend op afspraak in onze studio gemaakt. Tijdens een vervolgafspraak worden de geschoten beelden op groot scherm gepresenteerd en besproken. Pas daarna beslissen mensen van welke opnamen zij vergrotingen willen laten maken”, vertelt Gaasbeek. Volgens de Ommer fotograaf maken veel mensen maken gebruik van deze aanbieding. “Of je het nu hebt over spontane kinderfoto’s, een mooi portret voor je vriend of een mooie foto van je ouders, een mooi portret is altijd een bijzonder persoonlijk cadeau wat men met liefde geeft”, vindt hij. De actie duurt nog tot en met 31 december. Info (0520) 454232.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.