greenshoes gaat midwinterhoornwandelen

Onderweg komt iedereen de midwinterhoornblazers uit Dalfsen tegen, waaraan de tocht zijn naam ontleent. Kosten per persoon: 6 euro inclusief drie consumptiebonnen die op de rustpunten ingeleverd kunnen worden voor koffie/thee/chocolademelk/ranja en erwtensoep.

Kinderen tot 12 jaar kunnen onder begeleiding gratis meewandelen. Nordic Walkers en aangelijnde honden zijn eveneens welkom. Wie meer wil weten kan de website bekijken:www.greenshoes.nl. Aanmelden via 06-21688694.

Op beide dagen kan de route ook gekocht worden bij uitspanning Madrid, Tolhuisweg 5 in Dalfsen, dat is tevens het vertrek en eindpunt van de tochten. Er zal voor diegene die met de trein naar Dalfsen komen een pendeldienst van en naar het Station Dalfsen rijden. Deelnemers voor de 13 en 20 kilometer starten tussen 10.00 en 11.00 uur. De deelnemers voor de 20 kilometer raadt Greenshoes aan uiterlijk om 10.30 uur te starten. De deelnemers voor de 13 kilometer uiterlijk starten om 11.30 uur en de deelnemers voor de 8 kilometer kunnen vanaf 11.00 vertrekken tot 13.00 uur.

Greenshoes is voortgekomen uit Greenbikes Dalfsen dat al jaren een begrip is bij fietsliefhebbers die vergezeld van een gids willen kennismaken met de mooie natuur en de rijke historie rond Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.