Home / archiefcentraal / gouden ballen bij voetbalplaatjesactie

gouden ballen bij voetbalplaatjesactie

Halverwege de actie zijn al tienduizenden zakjes open gemaakt en zijn er al een paar honderd duizend plaatjes in de fraai uitgevoerde albums geplakt. Vanwege dit grote succes heeft AH Ommen besloten nog iets extra’s te doen, want tussen de vele zakjes is nu eentje te vinden met daarin een ‘gouden’ bal.

In zowel de zakjes van OZC als die van OVC ’21 is deze te vinden. De ‘vinder’ van deze bijzondere bal kan zich melden bij AH Ommen en hij of zij ontvangt dan een schitterende wedstrijdbal. Met deze gouden ballen wordt het sparen van de plaatjes nog leuker, want wie wil er nou niet een echte wedstrijdvoetbal winnen? De blauwe en zwarte zakjes zijn nog een paar weken verkrijgbaar aan de kassa’s van AH Ommen en dan wordt er nog een ruilbeurs georganiseerd. Op die manier kan iedereen het verzamelboek vol krijgen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.