goud voor marije dankelman in raalte

Zondag 4 december werd de Joop v.d. Enkloop gehouden in Raalte, de tweede wedstrijd van het Sallands-crosscirciut, met 20 ACO-atleten aan de start op de diverse afstanden. Op de kortste afstand 1500 meter, voor de jongste jeugd , werd Eline Dankelman tweede in 8.59. Haar zusje Marije Dankelman pakte goud op haar 3000 meter, direct na de start nam zij het initiatief en stond haar koppositie niet meer af, de eerste plaats in 14.43 . Sanne Otten werd tweede op dezelfde afstand in een 15.35.

Martin Breunissen en Ilse Pullen pakten beiden het goud op de 5000 meter, Martin in een zeer snelle 18.55 en Ilse in 20.19. In dezelfde klasse werd Harold v.d. Enk derde in 20.11. Bij de dames-masters 5000 meter kon Giny Dunnewind, in voorbereiding op het NK masters indoor baan goed meekomen , zij werd tweede in een 22.42.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.