Home / archiefcentraal / goed nieuws voor nijhoff fans in dalfsen

goed nieuws voor nijhoff fans in dalfsen

“Erwin Nijhoff is voor Grandcafe 1231 een oude bekende die altijd een geweldig muzikaal spektakel weet neer te zetten,” vertellen Marco de Vries en Marc Koggel van Grandcafe 1231 & Brasserie De VII Deugden in Dalfsen. “Inmiddels is hij in heel Nederland bekend geworden door zijn optredens als kandidaat in the Voice of Holland. En een aantal weken geleden moest Erwin vanwege gezondheidsredenen zijn optreden bij ons afzeggen, maar we zijn erg blij te melden dat Erwin zondag 11 december weer in ons Grandcafe komt performen. Het beloofd weer een enorm drukke en gezellige middag te worden.”

Entreekosten voor dit optreden zijn 10,00 euro per persoon. Kaarten zijn te koop in Brasserie De Zeven Deugden en Grandcafé 1231 bij de Blauwe Bogenbrug in Dalfsen. Zondag 11 december is vanaf 14.30 uur de zaal open voor publiek. www.dezevendeugden.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.