Home / archiefcentraal / glazen huis in lemele lveld en ommen

glazen huis in lemele lveld en ommen

Dit jaar is het thema “Help een moeder, red een gezin” waarin moeders uit oorlogsgebieden centraal staan.

In de feestweek van 2011 hebben een deel van de Lemelerweg, de Bargkiekers, dit Glazen Huis in het klein nagebouwd en hiermee meegedaan in de plaatselijke optocht. Dit Glazen Huis zal nu ook in Lemele, Lemelerveld en Ommen gebruikt worden om in deze regio zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit doel. Voor een donatie kunt je op die avond je favoriete nummer aanvragen die dan ten gehore zal worden gebracht.

Om het geheel muzikaal verder op te luisteren wordt plaatselijke bandjes of solisten gevraagd om voor Het Glazen Huis op te komen treden. Meld je aan via rareleja@home.nl . Het Glazen Huis staat op woensdag 21 december in Lemelerveld, donderdag 22 december in Lemele en de afsluitende avond zal op vrijdag 23 december in Ommen plaatsvinden.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.