Home / archiefcentraal / gezellig stamppot maaltijd voor vrijwilligers

gezellig stamppot maaltijd voor vrijwilligers

De tennisclub Ommen heeft donderdagavond haar vrijwillgers een beetje bedankt. Door middel van een stamppot maaltijd in het tennispaviljoen werden de vrijwilligers bedankt voor het vele werk dat ze hadden gedaan voor de vereniging. ,, Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. De een organiseert een toernooi, de ander onderhoud de banen, de ander doet wat in de kantine en niet te vergeten de mensen die alle perkjes bij houden. Je krijgt er een zere rug van als de hele dag het onkruid er uit zit te trekken”, aldus voorzitter Frans Bouwers die alle mensen welkom heette. De stamppot ging er bij iedereen goed in. Cafe Flater had een goede maaltijd bereid. Er was keuzen uit Boerenkool en Hutspot met daarbij de worst, speklap of sparerib. Na afloop was het nog lang gezellig. Van de 73 vrijwilligers hadden ruim 40 mensen acte de presence gegeven.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.