gezamenlijke kerken kerstattentie 2011

Het gaat hier in deze actie over iedereen die weinig extraatjes heeft en het misschien ook wel eens fijn vinden om iets te kopen om de feestdagen extra feestelijk te laten zijn.

De coördinatie rond deze kerstattentie ligt gemeentebreed bij het het Platform Diaconaal Overleg Kerken Dalfsen. Dit is een werkgroep vanuit de diaconieën van de PKN, de NGK en de GKV en de Caritas van de RK kerk (Dalfsen,Nieuwleusen, Hoonhorst en Lemelerveld). De namen, die voor de attentie in aanmerking komen, krijgen zij van de gemeente, echter alleen met toestemming van de betrokkenen.

Ken je iemand die volgens jou, juist in deze donkere periode iets extra’s kan gebruiken om Kerst echt Kerst te laten zijn? Laat het weten. De namen kunt je tot uiterlijk 16 december doorgeven: Nieuwleusen: Gerrie v.d. Vegt 483045, Dalfsen: Wietse Broersma 434783, Hoonhorst: Herman Lankhorst 431637, Lemelerveld: Sociaal Steunpunt Kerken 0572-370100.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.