Home / archiefcentraal / gebo reizen wint zaalvoetbaltoernooi

gebo reizen wint zaalvoetbaltoernooi

Gebo Reizen is winnaar van het jaarlijkse Wildeboer-Groep Zaalvoetbaltoernooi, dat afgelopen woensdag in Nieuwleusen heeft plaatsgevonden. In totaal streden 24 teams, voornamelijk afkomstig uit het Vechtdal, om de felbegeerde Wildeboer Cup en de traditionele badjassen ceremonie. De organisatie van het evenement lag in handen van vriendengroep ‘t Vazel uit Nieuwleusen. Gebo Reizen mag zich winnaar noemen van de negende editie. In de finale werd het team FC Bal Op Dak verslagen met 2-0.

Het toernooi kende een aantal opmerkelijke verrassingen. Titelkandidaten FC Ankum en Die Mannschaft werden al vroeg in het toernooi naar huis gestuurd. Speler van het toernooi is de spits van Berkum: Rik-Jan de Groot, die zich in de halve finale en in de finale nadrukkelijk liet gelden met een aantal prima goals. “De organisatie kijkt terug op wederom een uitstekende editie,” aldus mede organisator Jan Westerman.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.