ga je mee schaatsen

Met het seizoenkaartje van de ijsvereniging kun je daar vrij schaatsen en genieten van een winterse omgeving. Tevens wordt er voor kinderen in de leeftijd van de basisschool een Dorpentocht georganiseerd, waarbij ze een medaille kunnen winnen. Het dragen van handschoenen en muts is verplicht.

Er zal om 16:00 uur een grote bus vertrekken, de verwachting is dat die om 20.30 uur weer is in Ommen. Ino over de vertrekplaats volgt na inschrijving. Kosten voor vervoer zijn 4 euro per persoon, entree is gratis. Geef je op en mail je naam en telefoonnummer door naar ijsverenigingdedoorloper@gmail.com

Uiterste inschrijfdatum is 17 december 2011, vol = vol. Vergeet niet je seizoenkaart 2011-2012 mee te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.