freddy bovenhuis lid van verdienste flash

Het is vernoemd naar de oprichter van Flash, oud-gymleerkracht van de toenmalige MAVO te Nieuwleusen, de heer Martin Flier. Voor het eerst dit jaar werden ook sponsoren in de gelegenheid gesteld om deel te nemen. Vele sponsoren maakten van deze gelegenheid gebruik.

Tijdens het toernooi wordt jaarlijks het lid van verdienste benoemd. Het bestuur van de volleybalvereniging wil hiermee al haar vrijwilligers bedanken voor de onmisbare inzet van het afgelopen jaar. Martin Flier overhandigde Freddy Bovenhuis de beker voor lid van verdienste en een bijbehorende bos bloemen.

Martin memoreerde in zijn toespraak dat een vereniging valt of staat met het enthousiasme van vrijwilligers. Freddy speelde jarenlang in het eerste herenteam van Flash. Sinds een schouderblessure is Freddy al jaren niet meer actief als volleyballer. Ondanks zijn gedwongen stoppen is hij zeer actief binnen de club. Freddy heeft training gegeven aan een aantal damesteams en is zeer actief binnen de technische commissie. De nieuwjaarsreceptie van de Hypotheekgroep Flash is op zaterdag 14 januari om 20:30 uur in Flashpoint. Alle leden en sponsoren zijn van harte uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.