florien hilgenkamp geeft een kerstrecital

De Dalfser Florien Hilgenkamp behaalde dit jaar haar Master of Music aan het Codarts Rotterdams Conservatorium waar zij studeerde bij Roberta Alexander en Carolyn Watkinson. Tijdens haar studie was zij al veelvuldig als soliste te horen met het Codarts Symphony Orchestra en kreeg zo de kans om met gerenommeerde dirigenten te kunnen werken.

In maart 2011 was deze begaafde jonge Dalfsense te horen in De Doelen in Rotterdam, waar zij samen met pianist Jan Willem Passchier, een liedrecital van Schubert, Wolf en Rossini ten gehore bracht. In april 2011 won ze de publieksprijs tijdens de competitie Prix d’Harmonie in Rotterdam en de competitie van het Nederlands American Community Trust Cover in het Concertgebouw in Amsterdam . Dankzij deze competitie was zij afgelopen november te zien en te horen in de Carnegie Hall in New York.

Ondanks haar drukke agenda is Florien Hilgenkamp haar dorp niet vergeten en zal ze op 10 december in de parochie Kerk aan de Wilhelminastraat in Dalfsen een Kerstrecital geven. Zij wordt hierbij op de piano begeleid door Jan Willem Passchier. Deze Kerstrecital begint om 16.30 uur en vormt een mooie afsluiting van het Moonlightshoppen en de Kerstmarkt die rond de parochiekerk op de 9 december ’s avonds en op 10 december de gehele dag wordt gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.