flash verliest van koploper veendam

In de eerste set namen de dames uit Nieuwleusen een kleine voorsprong, maar dit trokken de gasten al snel weer recht en konden zo een eind uitlopen. De eerste set werd verloren met 19-25.

In de tweede set kijkt de thuisspelende ploeg al snel tegen een behoorlijke achterstand aan van 09-21, er werd geprobeerd de set nog goed af te sluiten 17-21. De dames van de Hypotheekgroep Flash voelen dat er meer in zit en gaan vol goede moed de derde zet in, het gaat lange tijd gelijk op, maar Flash/Veendam doet aan het einde net een stapje meer en trekt hiermee de set naar zich toe 19-25.

In de vierde set wordt er voor gestreden om toch één punt in Nieuwleusen te houden maar ook hier laat Flash/Veendam zien de koploper te zijn en pakt de set met 17-25. Een 0-4 nederlaag voor dames uit Nieuwleusen. Aanstaande zaterdag 10 december speelt de Hypotheekgroep Flash haar laatste wedstrijd voor de competitiestop om 19.00 in Groningen.

door Arne van de Hoek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.