feestelijke opening duckyz

DuckyZ houdt op 7 januari aanstaande een feestelijke opening aan het Vrijthof in het centrum van Ommen. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur kan iedereen komen kennismaken. Bij DuckyZ kun je terecht voor het geven van bijzondere themakinderfeestjes, zoals een stoer piratenfeestje, een vrolijk prinsessenfeestje of een spannend griezelfeestje. Het is mogelijk om de verjaardag van elk kind op een originele en feestelijke manier te vieren.

Duckyz is onderdeel van Recrateam, dat ook in Ommen zit. Hier kun je terecht voor kledingverhuur, musicals voor basisscholen en recreatiewerk.

Tijdens deze feestelijke opening kun je uitgebreid kennis maken met DuckyZ en word je voorzien van een hapje en een drankje. Er zijn volop leuke activiteiten voor kinderen: knutselen, schminken, ballonnen modelleren en een kinderdisco met vrolijke muziek. Als klap op de vuurpijl kan elk kind zich verkleden als piraat, prinses, ridder, cowboy of indiaan, om vervolgens op de foto te gaan. Ook kun je de overige themakleding bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.