Home / archiefcentraal / feest bij creabest met gratis workshops

feest bij creabest met gratis workshops

Op 6 en 7 januari 2012 kun je in de winkel van Creabest, Kerkstraat 8 in Ommen, gratis workshops volgen of de demonstraties van de Silhouette Cameo bekijken. Daarnaast zijn er een aantal speciale aanbiedingen en ontvang je bij elke aankoop een leuke kortingsbon voor een volgend bezoek. De kortingspercentages zitten tussen de 10 ent 50% korting.

De gratis workshops zijn er zowel op vrijdag als zaterdag. De workshops zijn gericht op stempelen, scrapbooking, home deco en kaarten maken. Er zijn tien verschillende ‘make & takes’. Je kunt je vooraf opgegeven voor de workshops via www.creabest.nl , maar het is ook mogelijk om gewoon aan te schuiven als er nog plek over is.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.