expositie zaalberg door de week open

Het werk is te bekijken van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op donderdag 29 december zal gedurende de openingstijden een demonstratie pottendraaien worden gegeven. Weliswaar niet op de schopschijf waarop Meindert Zaalberg zijn potten draaide, maar op een elektrische draaischijf. En wie dat wil kan zelf ook een poging wagen.

De expositie, een postuum eerbetoon aan de in 1989 overleden, internationaal bekende pottenbakker Meindert Zaalberg, wordt aangevuld met werk van enkele huidige keramisten en schilders uit Ommen en is een bijzondere samenwerkingsvorm van het Tinnen Figurenmuseum met de werkgroep Omm’zien kunst, en Atelier Witharen. De expositie is nog te bezichtigen tot 5 maart 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.