Home / archiefcentraal / expositie voormalige synagoge dalfsen

expositie voormalige synagoge dalfsen

De kinderarts volgde in de loop der jaren vele lessen en cursussen bij tal van bekende kunstenaars, waaronder Henk Keijl, Jan Veldhuis en Sjoerdtje Hak. Hij ontwikkelde daarbij een losse, figuratieve stijl die in zijn landschappen en vergezichten vaak gekenmerkt wordt door wijdse horizonten en indrukwekkende wolkenpartijen. Ook de natuur, bloemen en vogels komen in zijn werk ruimschoots aan bod.

Voor de Kersttentoonstelling heeft de kunstenaar een keuze gemaakt uit zijn olieverfschilderijen en geprobeerd daarbij een overzicht samen te stellen van een leven lang schilderen. Je kunt de expositie bezoeken op 22, 23 en 27 tot en met 30 december 2011 en 3tot en met 7 januari 2012, steeds van 14.00 uur tot 17.00 uur. Vrij entree. Julianastraat 18, Dalfsen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.