Home / archiefcentraal / esther groenenberg zingt op de thor

esther groenenberg zingt op de thor

Esther Groenenberg is geen onbekende in de Zwolse muziekscene. In 2008 scoorde ze met ‘Oh Meisje’ een Youtube hit die een half miljoen keer werd bekeken en nog maar kort geleden presenteerde ze haar tweede Nederlandstalige cd ‘Overstroom’ voor een vol Odeon. Op het intieme podium van Cultuurschip Thor zal Esther zich van een andere kant laten zien. Ze zal naast een enkel eigen liedje allemaal Engels- en Nederlandstalige winterliedjes zingen. Geen kerstliedjes, maar liedjes over december, kou, sneeuw, missen, warmte en liefde. Speciale gast is zangeres Anna Hoekstra. Ze wordt begeleid door Rik Elings aan de vleugel.

De concerten van Esther Groenenberg en Rik Elings vinden plaats op zondag 18 december om 12.00 uur en om 15.00 uur. Inloop, met inbegrepen kopje koffie of thee, een half uur voor aanvang. Entree 11,90 euro. Kaarten reserveren kan via de website www.cultuurschipthor.nl.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24 in Zwolle, www.cultuurschipthor.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.