Home / archiefcentraal / einde gratis parkeren bij ziekenhuis

einde gratis parkeren bij ziekenhuis

De rotonde is aangelegd ter voorbereiding op de inrichting van het Gezondheidspark op het voorterrein van het ziekenhuis en de Sportboulevard aan de overkant. Door intensief overleg tussen Saxenburgh Groep, uitvoerder Roelofs Wegenbouw en gestructureerde terugkoppeling naar de gemeente Hardenberg is de herinrichting van de Jan Weitkamplaan in Hardenberg voorspoedig verlopen.

Dit was mede te danken aan de tijdelijke maatregel van gratis parkeren. Door de slagboom buiten bedrijf te stellen was een goede doorstroming van verkeer mogelijk. Hierdoor konden de wegwerkzaamheden ongehinderd doorgang vinden. Met ingang van 2 januari wordt de tijdelijke maatregel opgeheven. De entree naar het ziekenhuis biedt een gastvrije aanblik, zowel door de nieuwe wegconstructie als de vernieuwde zuil met vlaggenmasten.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.