einde gratis parkeren bij ziekenhuis

De rotonde is aangelegd ter voorbereiding op de inrichting van het Gezondheidspark op het voorterrein van het ziekenhuis en de Sportboulevard aan de overkant. Door intensief overleg tussen Saxenburgh Groep, uitvoerder Roelofs Wegenbouw en gestructureerde terugkoppeling naar de gemeente Hardenberg is de herinrichting van de Jan Weitkamplaan in Hardenberg voorspoedig verlopen.

Dit was mede te danken aan de tijdelijke maatregel van gratis parkeren. Door de slagboom buiten bedrijf te stellen was een goede doorstroming van verkeer mogelijk. Hierdoor konden de wegwerkzaamheden ongehinderd doorgang vinden. Met ingang van 2 januari wordt de tijdelijke maatregel opgeheven. De entree naar het ziekenhuis biedt een gastvrije aanblik, zowel door de nieuwe wegconstructie als de vernieuwde zuil met vlaggenmasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.