dommerdieck 1 wint net niet van kios

De wedstrijd begon niet in het voordeel van d’Ommerdieck. Binnen enkele seconden werd er gescoord door KIOS. Bij dat ene doelpunt bleef het niet in de beginfase van de wedstrijd. KIOS wist de voorsprong te vergroten naar 3-0.

Vervolgens kregen beide ploegen de bal niet door de korf. Na 10 minuten werd er weer gescoord, ditmaal door d’Ommerdieck. Na dat ene doelpunt volgden er al snel nog drie, waardoor d’Ommerdieck op een 3-4 voorsprong kwam. Nog voor rust wisten beide ploegen de korf te vinden, KIOS 2X en d’Ommerdieck 1X. Dit maakte een ruststand van 5-5.

Beide ploegen wisten om en om te scoren. Er was geen ploeg die een grote voorsprong op kon bouwen. Met nog ruim 10 minuten op de klok stond d’Ommerdieck voor met 9-10, een stand die vastgehouden moest worden. Echter was het KIOS die in de laatste paar minuten van de wedstrijd nog twee keer wist te scoren. Dit alles resulteerde in een eindstand van 11-10 in het voordeel van KIOS.

Scores: Gerja Krul 3X, Gosse Bijlenga 2X, Carla Aalbers 2X, Agnes Krul 1X, Martin Alteveer 1X en Miranda Huzen 1X. Zaterdag 10 december speelt d’Ommerdieck 1 in Deventer tegen Devinco. Aanvang 16.45 uur.

door Loes van de Wetering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.