Home / archiefcentraal / dikken ook volgend seizoen trainer bij ovc 21

dikken ook volgend seizoen trainer bij ovc 21

Michael Dikken is ook na de lopende jaargang hoofdtrainer bij OVC ’21, uitkomend in de klasse 5H zondagvoetbal. De oefenmeester uit Hengelo is voor het tweede seizoen trainer van de eerste selectie. De samenwerking zowel met het bestuur, als met de spelersgroep bevalt uitstekend. De club en Dikken hebben beiden ambitie en willen de opgaande lijn, die is ingezet, graag ook volgend seizoen doortrekken. Op dit moment is OVC ’21 koploper. Meer over de oudste voetbalclub binnen onze gemeentegrenzen op website www.ovc21.nl.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.