decembermaand wordt portretmaand

Tijdens de hele maand december kunnen de consumenten leuke, spontane professionele portretten laten maken tegen een zeer scherpe aanbiedingsprijs. De professionele fotosessie wordt gemaakt zonder dat je opnamekosten hoeft te betalen (dit geldt voor opnamen van 1 persoon). Wil je met meerdere personen op de foto dan worden hiervoor ook aangepaste prijzen in rekening gebracht.

De consument kan zo kiezen voor een opname in een professionele studio aan de Gasthuisstraat 60a, waarbij privacy en aandacht voor een goed portret voorop staat. Een mooie gelegenheid voor het maken van spontane kinderfoto’s, een mooi portret voor je vriend maar het is ook een goede gelegenheid om de ouders uitgebreid in beeld te laten brengen. Een mooi portret is altijd een bijzonder persoonlijk cadeau wat men met liefde geeft.

De aktie is bedoeld om de Nederlander vaker naar de professionele fotograaf te trekken om daar een mooi portret of spontane groepsfoto te laten maken. De aktie is dus ook niet alleen bedoeld voor een enkel portret, ook familiefoto´s kunnen met een scherpe aanbieding worden gemaakt. De opnamesessie wordt uitsluitend op afspraak in de studio gemaakt waarna er een vervolgafspraak wordt gemaakt om de geschoten beelden op groot scherm te presenteren en met je door te spreken.

Daarna beslis je van welke opnamen je vergrotingen wilt laten maken. De grote maten worden dan ook voor een aantrekkelijke prijs aangeboden terwijl ook zogenaamde pakketaanbiedingen van vergroting en presentatieboekjes voor een scherpe prijs worden aangeboden. Kies je voor een mooie passende lijst dan ligt ook daar een aantrekkelijke korting op je te wachten. Een unieke kans om een mooi portret te laten maken in een professionele fotostudio voor een mooi kado tijdens de komende feestdagen. Bel voor een afspraak met 0529 454 232

door Henk Gaasbeek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.