Home / archiefcentraal / de ster van bethlehem

de ster van bethlehem

In het programma dat om 20:00 uur begint zal het koor bekende en minder bekende kerstliederen laten horen. Het concert zal muzikaal ondersteund worden door Marijn Siero op de vleugel en koorlid Karina Veenstra zal ook te horen zijn op haar saxofoon. Het koor repeteert in Balkbrug, maar heeft ook leden uit Dedemsvaart, Nieuwleusen, Ommen en Zuidwolde. Gea Gijsbertsen, dirigente en artistiek leider heeft met het koor prachtige liederen ingestudeerd, waarbij er altijd extra aandacht wordt gegeven aan de vocale prestatie.

Tussen de liederen door wordt een verhaal verteld over hoe de sterrenhemel aanwijzingen geeft voor hoop en verwachting. Het verhaal eindigt vol verwondering en verering. Om de sterrenhemel beter te begrijpen zal Marc Couprie van de sterrenwacht Het Vechtdal hierover uitleg geven. Bij helder weer zal er na afloop van het concert de mogelijkheid zijn om onder zijn leiding de sterrenhemel beter te bekijken. De entree is gratis, wel is er een collecte voor de gemaakte onkosten.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.