de leerlingen van de meester

Vele uren doceerde de Nieuwleusense kunstenaar Dick Bellaard de kunst van het tekenen en schilderen aan zijn cursisten van Welzijn Ouderen uit Dalfsen en Nieuwleusen. Dit alles resulteerde in een heuse expositie in Heileuvers Schilderijenhuis, onlangs geopend door Magriet Zandink, coördinator Landstede Welzijn Ouderen. Meerdere disciplines zijn vertegenwoordigd; aquarel, potlood, acryl en houtskool. Reeds vele bezoekers hebben de expositie bezocht. Men kan de expositie nog bezichtigen tot 3 januari. Openingstijden ma tot en met vrijdag 09:00 uur tot 18.00 uur, zaterdag 09:00 uur tot 17:00 uur, dinsdag en zondag gesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.