de 10 verschillen rondom tijd van verandering

De balans van de wereld economie wordt ook opgemaakt. De situatie in Europa verandert als de dagen van december naar steeds donkerder. De waarde van de euro speelt daarbij een rol. We zullen de tering naar de nering zetten, maar voeren Sint en Santa niet af van de balans.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.