Home / archiefcentraal / dalfsen wint derby tegen hoonhorst

dalfsen wint derby tegen hoonhorst

Na het vertrek van oefenmeester Edwin van den Berg nemen Andries Lindeboom en Wim Kamphuis tijdelijk de begeleiding van de Dalfser hoofdmacht voor hun rekening. Zij zagen in de eerste helft dat Dalfsen een veldoverwicht opbouwde maar de verdiende openingstreffer bleef uit. Remco Hultink was met een inzet op de paal nog het dichtst bij een doelpunt.

Hoewel Hoonhorst in de tweede helft meer tegenstand bood kwam Dalfsen op voorsprong. In de 50e minuut kopte Werner Snel een corner van Martijn Huizing hard in. Daarna nam Hoonhorst het initiatief over en dat leverde enkele goede mogelijkheden op. Het duurde tot de slotfase dat Dalfsen definitief afstand nam van Hoonhorst. In de 89e minuut scoorde Remco Hultink op aangeven van Willem te Wierik de 0-2. In blessuretijd bepaalde aanvoerder Sjoerd Klarenbeek uit een strafschop de eindstand op 0-3 nadat de goed ingevallen Willem te Wierik in het strafschopgebied onderuit was gehaald.

Zondag 11 december speelt Dalfsen thuis tegen Wesepe. Het duel op sportpark Gerner begint om 14.00 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.