Home / archiefcentraal / dalfsen verspeelt 2 0 voorsprong

dalfsen verspeelt 2 0 voorsprong

In de eerste helft nam Dalfsen vanaf de aftrap het initiatief. De bezoekers kwamen er nauwelijks aan te pas. Dalfsen bouwde een veldoverwicht op en dat leverde na een kwartier spelen de verdiende openingstreffer op. Op aangeven van Martijn Huizing schoot Werner Snel vanaf de rand van het strafschopgebied de bal snoeihard in. Tien minuten later was het opnieuw raak. Erik Koedijk rondde een voorzet van Remco Hultink succesvol af. In plaats van door te drukken nam Dalfsen gas terug.

In de tweede helft toonde Wesepe meer werklust en inzet dan de thuisclub. De bezoekers kregen uiteindelijk loon naar werken. Na een vrije trap reageerde routinier Roy Scheur in de 59e minuut attenter dan de Dalfser verdedigers, waarna hij de aansluitingstreffer scoorde. Dezelfde speler nam een kwartiertje later ook de gelijkmaker voor zijn rekening. Daarbij profiteerde hij maximaal van een dekkingsfout in de Dalfser defensie. Dalfsen ging in de slotfase nog wel op jacht naar de winst. Verder dan een kans van Fernandez Pruik en een bal van Martijn Huizing op de paal kwam de thuisclub echter niet.

Dit was de laatste wedstrijd voor de winterstop. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op zondag 12 februari 2012 in en tegen Broekland.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.