Home / archiefcentraal / cursus muziek op schoot

cursus muziek op schoot

Tijdens de cursus Muziek op schoot, die aangeboden wordt voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar, wordt niet alleen gezongen maar ook gespeeld. De tijd vliegt voorbij met liedjes, kringspelletjes, bewegen, luisteren, dansen en muziek maken met speelgoed en muziekinstrumenten. De cursus wordt gegeven door een docent met een gespecialiseerde opleiding.

Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Door regelmatig met muziek bezig te zijn wordt deze natuurlijke aanleg verder ontwikkeld. Het samen muziek maken is goed voor de band tussen ouder en kind. Het stimuleert de motoriek, de spraak/taalontwikkeling en de emotionele en sociale ontwikkeling. Bovenal is het gewoon leuk en gezellig om samen te zingen en muziek te maken.

In Ommen start Carinova de cursus op 25 januari van 09:00 uur tot 11:00 uur. De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten en gaat door tot 25 april. Locatie: het Carinovagebouw, van Reeuwijkstraat 50, Ommen. In Dalfsen begint de cursus 18 januari van 09:00 uur tot 11:00 uur en deze gaat door tot 18 april. Locatie: het wijkgebouw, Ruitenborghstraat 30, Dalfsen. Opgave graag vóór 10 januari. Dit kan telefonisch via 0900-8662 of via www.carinova.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.