cursus mindfulness in ommen

Sarah is GZ-psychologe en mindfulness-trainer en heeft ook een praktijk als eerstelijns-psycholoog in het gebouw van Pro Elan. Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die stress-gevoelig zijn en willen werken aan innerlijke harmonie, balans en verruiming van bewustzijn. In een training mindfulness leer je anders om te gaan met denkpatronen en met de hectiek van het dagelijks leven. Hoe je te ontspannen en gedachten en gevoelens te zien als voorbijgaande gebeurtenissen, waardoor er meer ruimte ontstaat in de geest. Hierdoor word je flexibeler, krijg je meer zelfvertrouwen en ga je vanuit je hart leven.

In deze training werken we behalve met meditatie en aandachts-oefeningen ook met energetisch werk en meditatieve, kunstzinnige werkvormen. Sarah Elfenbein heeft een jarenlange scholing gehad in het boeddhisme. Zij is vanaf de oprichting lid van de Stichting voor Psycho-therapie en boeddhisme, die aan de wieg stond van het ontwikkelen van mindfulness-trainingen in Nederland. De laatste 7 jaar leidde zij een meditatiecentrum in Frankrijk. Op zaterdag 10 december van 10 tot 12 is Sarah aanwezig bij Pro Elan, Beerzerweg 5E, waar mensen vrijblijvend kunnen kennismaken en informatie kunnen inwinnen. Info kan ook telefonisch via 0572-302045 of via de website www.innerlijkescholing.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.