Home / archiefcentraal / carinova dietisten zelfstandig verder

carinova dietisten zelfstandig verder

Carinova heeft in de afgelopen jaren een reorganisatie doorgevoerd. Daarbij is een strategische keus gemaakt voor Thuiszorg en Woonzorg. Carinova heeft zich de afgelopen periode georiënteerd of ze voeding en dieetadvisering op een andere manier kon organiseren. De ondernemende diëtisten van Carinova gaven tegelijkertijd aan zich te willen verzelfstandigen. De Carinova Raad van Bestuur wil dit initiatief van harte ondersteunen.

Ondernemerschap

De diëtisten van Carinova zien mogelijkheden in een eigen onderneming. Steeds meer mensen zien het belang in van gezonde voeding. Overgewicht en obesitas is een groot maatschappelijk probleem. Voeding speelt ook een grote rol bij diabetes en cardiovasculaire aandoeningen. De diëtisten van Carinova zijn specialisten op het gebied van voeding en dieet. In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de wet en regelgeving rond dieetadvisering. De diëtisten zijn voortaan vrij toegankelijk voor cliënten, een verwijzing is niet meer noodzakelijk.

Cliënten

Voor de cliënten verandert er niet veel. Cliënten kunnen, indien ze dat wensen, blijven rekenen op hun vertrouwde diëtist via Diëtisten Groep NL. Naast individuele zorg werken de diëtisten veel samen met andere (para)-medische disciplines in de eerste lijn. Deze samenwerking zien de Thuiszorg diëtisten ook voor de toekomst als een groot goed. Deskundige diëtisten kunnen zich verder ontwikkelen tot dé professional op het gebied van voeding en gezondheid. Die ambitie heeft Diëtisten Groep NL en dat in combinatie met kwaliteit geeft veel perspectief op een gezonde toekomst.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.