Home / archiefcentraal / c1000 jeugd vechtdal handbaltoernooi

c1000 jeugd vechtdal handbaltoernooi

Het jonge en enthousiaste jeugdbestuur had het plan opgevat om in de kerstvakantie iets te doen voor de jeugd. De afgelopen 3 edities van het toernooi kreeg het jeugdbestuur vele lovende woorden.

Deze editie wordt het deelnemersveld, naast vele Sallandse verenigingen, aangevuld met verenigingen uit Zeeburg, Nieuwegein, Arnhem, Losser, Huissen en Deurningen. Op dinsdag 3 januari 2012 spelen de D, C- en A jeugd hun wedstrijden terwijl de B jeugd op woensdag 4 januari 2012 haar wedstrijden speelt om de felbegeerde Telstar wedstrijdhandbal. Het steeds sterker wordende deelnemersveld (verenigingen die in de hoogste jeugdklasse uitkomen) vraagt ook om opgeleide scheidsrechters.

Dit jaar hebben zich scheidsrechters in opleiding uit Amsterdam en Limburg aangeboden om als koppel te komen fluiten. Hierdoor wordt het na 4 jaar zowaar een landelijk jeugd handbaltoernooi. Door de goede support van C1000 Kamphuis en Kleinmeulman Mode is het mogelijk om beide hallen van de Trefkoele vast te leggen van 08:30 uur ’s morgens tot 19:30 uur ’s avonds. Met behulp van de vele vrijwilligers binnen de vereniging blijkt dat het handbal leeft, ook bij ondernemend Dalfsen.

door Maico Hulst

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.