Home / archiefcentraal / buurtbijeenkomt hey you

buurtbijeenkomt hey you

Dinsdagavond 6 december om 19:30 uur hield jongerencentrum Hey You een buurtbijeenkomst. Dit om de buurt op de hoogte te houden voor alle ontwikkelingen rondom de actie 24 Hours 4 Mama. Marije Versteeg heette iedereen welkom, zij is sinds anderjalf jaar jongerenwerker voor Landstede Welzijn in Dalfsen. Ze legde uit wat Serious Request is. Dit is een actie van het welbekende radio station 3fm. Elk jaar sluiten 3 dj’s van het radiostation in de week voor kerst zich op in het Glazen Huis om geld op te halen voor het Rode Kruis.

Elk jaar kiest men een stille ramp om aandacht voor te vragen en vooral om geld mee op te halen. Dit jaar staat het Glazen Huis in Leiden en gaat de opbrengst naar moeders in oorlogsgebieden. Het jongerencentrum Hey You gaat zich inzetten voor deze actie en wel op 16 en 17 december. Dan gaat het jongerencentrum 24 uur open. Binnen deze 24 uur zijn er verschillende activiteiten. Het geld dat opgehaald wordt voor de activiteiten en de baromzet van deze 24 uur gaat geheel naar Serious Request.

De bewoners uit de buurt waren enthousiast. Met name omdat de jeugd zich wederom van een positieve kant laat zien. Zij wensen het jongerencentrum veel succes. Marije laat ze weten dat ze zeker welkom zijn tijdens de actie 24 Hours 4 Mama en zich altijd mogen opgeven voor activiteiten of het ontbijt op zaterdag 17 december. Mocht je vragen hebben kun je altijd een mail sturen naar mversteeg@landstede.nl . De actie is ook te vinden via de volgende website http://www.kominactie.nl/24_hours_4_mama

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.