bruidspaar van der kooij 50 jaar getrouwd

Peter van der Kooij en Ineke Bergman waren op dinsdag 29 november vijftig jaar getrouwd. Natuurlijk mocht dit gouden huwelijk niet zomaar voorbij gaan. Peter en Ineke besloten een feest met kinderen en kleinkinderen te houden in Praag.

Het stel ontmoette elkaar al in 1944 op de kleuterschool in het westen van het land: Peter werd geboren in Den Haag en Ineke in Rijswijk. De twee zagen elkaar weer in 1960: ze werden verliefd. Peter maakte carrière als financieel directeur van een holding die voortkwam uit het familie-schildersbedrijf en Ineke is jarenlang werkzaam geweest in de verzekeringsbranche.

In 1976 kochten zij een vakantiehuis in Ommen. Dat beviel zo goed dat ze besloten voorgoed naar Ommen te verhuizen. Naast veel reizen, schaatsen en fietsen dragen de levenspartners de tennisclub Ommen een warm hart toe. Peter is er bestuurslid geworden en Ineke organiseerde meermalen het in Ommen befaamde ‘soeptoernooi’. Zij hopen nog lang in Ommen te wonen, het liefst in goede gezondheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.