Home / archiefcentraal / brandweer dalfsen controleert kerstversiering

brandweer dalfsen controleert kerstversiering

Het doel van deze controles is het vergroten van het brandveiligheidsbewustzijn en het

verantwoordelijkheidsgevoel bij ondernemers.

De controleurs zijn beroepsmedewerkers van de brandweer en speciaal opgeleide vrijwillige brandweermensen van de drie brandweerposten in de gemeente Dalfsen (Lemelerveld, Nieuwleusen en Dalfsen). Zaken waar ze op letten zijn onder meer de brandvertragendheid van versieringen, de plaats van kerstbomen, de nooduitgangen en de keuring en bereikbaarheid van brandblusmiddelen.

De brandweer Dalfsen is een behulpzame en deskundige organisatie. De controle op de kerstversieringen

past dan ook binnen deze waarden. Uit ervaring blijkt dat ondernemers, schoolleiding, medewerkers van zorginstellingen en kosters van kerken de adviezen waarderen. Door een gezamenlijke aanpak komen ze op een hoger brandveiligheidniveau.

De adressen die door de brandweer worden gecontroleerd hebben inmiddels een brief gehad waarin de controles worden aangekondigd. Naast deze brief hebben zij ook een folder ontvangen “Feestversiering? Het kan en moet veilig!” Voor meer informatie kunt je terecht op de website www.dalfsen.nl/brandweer

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.