Home / archiefcentraal / bijschrijving in paspoort ouders vervalt

bijschrijving in paspoort ouders vervalt

Daarnaast verliezen bestaande bijschrijvingen vanaf die datum ook hun geldigheid. Staat je kind van onder de 16 jaar bijgeschreven in je paspoort en is het paspoort langer geldig dan 26 juni 2012, dan moet je voor je kind een eigen reisdocument aanvragen. Het paspoort blijft voor jou als houder van het document wel geldig tot de einddatum die in het paspoort is vermeld. Alleen de bijschrijving van de kinderen vervalt.

Identiteitskaarten voor jongeren tot 1 januari 2012 nog voor laag tarief.

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft besloten om met ingang van 1 januari 2012 het maximum tarief voor de Nederlandse identiteitskaart (NIK) voor kinderen tot en met 13 jaar te verhogen naar

30 euro. Momenteel is het tarief voor de NIK nog 9,20 euro. Heeft jouw kind van onder de 14 jaar geen geldig legitimatiebewijs (paspoort of Identiteitskaart) dan adviseert de gemeente dalfsen dit nog voor 1 januari 2012 aan te vragen. Je profiteert dan nog van het lage tarief. Voor meer informatie over paspoorten en Identiteitskaarten verwijst de Dalfser gemeente naar de website: www.dalfsen.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.