Home / archiefcentraal / basiscursus begeleiding in het veld

basiscursus begeleiding in het veld

Daarnaast krijgen cursisten tips hoe je ervoor zorgt dat iedereen, dus ook de begeleiding zelf, een leuke en goede werkdag in de natuur heeft.

De cursus heeft plaats op 19 januari en duurt een hele dag en begint in de ochtend met een deel theorie. In de middag wordt het geleerde toegepast in de praktijk. Cursusleider Erik de Kruif zal aan de hand van verschillende cases en rollenspellen laten zien hoe het wel en niet moet. Er is aandacht voor veilig gebruik van transport en gereedschap van en naar de locatie waar gewerkt wordt. Hoe houd je een groep gemotiveerd en wat doe je als er onverhoopt iets misgaat in het veld.

De kosten voor de cursus bedragen 55 euro per persoon, coördinatoren van bij Landschap Overijssel aangesloten vrijwilligersgroepen en mentoren kunnen gratis deelnemen. Bij de prijs is een lunch inbegrepen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carin de Cloe, 0529-408407. Aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.