basiscursus begeleiding in het veld

Daarnaast krijgen cursisten tips hoe je ervoor zorgt dat iedereen, dus ook de begeleiding zelf, een leuke en goede werkdag in de natuur heeft.

De cursus heeft plaats op 19 januari en duurt een hele dag en begint in de ochtend met een deel theorie. In de middag wordt het geleerde toegepast in de praktijk. Cursusleider Erik de Kruif zal aan de hand van verschillende cases en rollenspellen laten zien hoe het wel en niet moet. Er is aandacht voor veilig gebruik van transport en gereedschap van en naar de locatie waar gewerkt wordt. Hoe houd je een groep gemotiveerd en wat doe je als er onverhoopt iets misgaat in het veld.

De kosten voor de cursus bedragen 55 euro per persoon, coördinatoren van bij Landschap Overijssel aangesloten vrijwilligersgroepen en mentoren kunnen gratis deelnemen. Bij de prijs is een lunch inbegrepen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carin de Cloe, 0529-408407. Aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.