Home / archiefcentraal / autisme en adhd bij kinderen

autisme en adhd bij kinderen

Jelly van Pelt en Gerda Baarslag zullen tijdens deze avond spreken. Zij komen dagelijks in contact met kinderen met AD(H)D of ASS en hun ouders en verzorgers. Zij zullen de volgende onderwerpen aan bod laten komen: Wat is ADHD/ASS? Wat is de invloed op de omgeving? Hoe ga je er mee om? Voor aanmeldingen of meer informatie neem je contact op met het Cursuscentrum, afdeling Preventie van Dimence, locatie Roelenweg 038-4269522 of preventie.westoverijssel@dimence.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.