atb team lemelerveld draait beste jaar ooit

Mark van der Heijden kwam in zijn eerste seizoen in de categorie Elite/Beloften goed voor de dag. Hij werd tweede tijdens de Bergrace in Wageningen en reed diverse mooie uitslagen bij elkaar tijdens de Nationale wedstrijden. Bewijs hiervan is de derde plaats in het regelmatigheidsklassement. Jordy Luisman reed als voorbereiding op het veldritseizoen ook tal van mountainbikewedstrijden. Hij zette zijn zinnen vooral op de Topcompetitie. Hij werd uiteindelijk tiende in het klassement na een reeks van vijf wedstrijden.

Bij de Masters 40+ draait Dienand Broekhuis al enkele jaren mee. Hij heeft dit seizoen laten zien een constante waarde te zijn in de top-tien. Zijn beste klassering is een vierde plaats tijdens de wedstrijd in Landgraaf en in het regelmatigheidsklassement staat hij op een vijfde plaats.

Lyan Rensen reed haar tweede seizoen bij de Elite Dames. Ze pakte dit seizoen podiumplaatsen tijdens één van de NRW-Cup wedstrijden in Duitsland en werd tweede tijdens de Houffamarathon in België.

Bij de Amateurs bleek Nick van den Heuvel de meest constante renner van het seizoen. Hij zette zowel het Nationale regelmatigheidsklassement als de Topcompetitie met de bijbehorende gele trui naar zijn hand. Nick werd tweede op het NK Cross Country en pakte twee overwinningen tijdens de Bergraces. Jeroen Wessel kende wegens een blessure een minder goede seizoenstart bij de Amateurs maar kwam sterk terug. Met een vijfde plaats op het NK Cross Country en een vierde plaats op het NK Marathon kijkt hij tevreden terug op seizoen 2011.

Voor Jordy Luisman is het veldritseizoen inmiddels alweer in volle gang. Hij heeft laten zien weer een stap voorwaarts te hebben gemaakt. Jordy heeft al twee overwinningen tijdens Nationale Veldritten op zak en is onlangs Districtkampioen van Noord-Oost Nederland geworden .Dit jaar heeft hij de aansluiting gevonden met de nationale top. De overige renners van het team zijn alweer begonnen met de voorbereidingen voor het mountainbikeseizoen 2012. Begin maart staat de eerste Nationale wedstrijd weer op de agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.