asc62 bedwingt koploper sparta enschede

ASC’62 deed zaterdag hele goede zaken door tegen koploper Sparta Enschede te stunten. Chiel Pasman was de matchwinnaar na een klein half uur spelen. Sparta Enschede kreeg te maken met een erg fel spelend ASC’62, wat zelf resulteerde in een rode kaart voor de mannen uit Enschede, die geen gat konden vinden in de hechte ASC defensie. OZC speelde een knotsgekke wedstrijd tegen Gazelle Nieuwland. Vlak voor rust werd het 2-1 en moest OZC door een rode kaart van Arjo Brink met 10 man verder. Gazelle maakte na een uur 3-1 en leek de wedstrijd beslist. Jos Wilmink gaf OZC met twee goals weer hoop, maar het laatste antwoord was toch voor de mannen van de Gazelle die door twee goals van Yousouf Dazdaz met 5-3 wonnen en de Ommenaren nog verder naar beneden drukken. Nieuwleusen moest thuis de punten laten aan ESA, dat met een 0-1 naar Arnhem terug ging. Mariënberg had weer de hulp van Rolf Hofsink nodig die met zijn elfde treffer, vlak voor tijd Aveerst in rouw dompelde. Het leek lange tijd op een brilstrand uit te draaien maar Hofsink bepaalde het anders. Lemele stond achter tegen Wythmen maar na rust kwamen de mannen van Zwinselman sterk uit de kleedkamer. Ten Kley, Schoenmaker en Talen zrogden er voor dat het 3-1 werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.