Home / archiefcentraal / annemijn de graaf prijst met twee konijnen

annemijn de graaf prijst met twee konijnen

Annemijn de Graaf is met haar Pool Blauwoogkonijn in de prijzen gevallen als beste konijn van de jeugd in het weekend van 3 en 4 december. De Nieuwleusener Kleindierteelt Vereniging was met acht leden flink vertegenwoordig bij de Kleindierteelt-tentoonstelling in Zwolle. Annemijn viel niet alleen met haar Blauwoog in de prijzen, ook behaalde ze een mooi resultaat met de een na mooiste kleurdwerg zwart, 5x F en 3x ZG.

Overijssels kampioen Bart NIjboer deed het goed met zijn Vlaamse Reus en behaalde 1x categorie F en 3x ZG. Rob van Veen behaalde met zijn Duitse Hangoor 1x F en 4x ZG. B. Melenhorst met Thrianta 5x F en 1x ZG. Met zijn befaamde Hulstlander behaalde Hr. de Graaf 5x ZG. A.Buitenhuis deed het goed met zijn Nederlandse Hangoor Dwerg 3x ZG. B.Wormgoor 1x ZG H.Huzen scoorde 5x ZG. Volgens de deelnemers was er sprake van een zeer geslaagd weekend.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.