annemijn de graaf prijst met twee konijnen

Annemijn de Graaf is met haar Pool Blauwoogkonijn in de prijzen gevallen als beste konijn van de jeugd in het weekend van 3 en 4 december. De Nieuwleusener Kleindierteelt Vereniging was met acht leden flink vertegenwoordig bij de Kleindierteelt-tentoonstelling in Zwolle. Annemijn viel niet alleen met haar Blauwoog in de prijzen, ook behaalde ze een mooi resultaat met de een na mooiste kleurdwerg zwart, 5x F en 3x ZG.

Overijssels kampioen Bart NIjboer deed het goed met zijn Vlaamse Reus en behaalde 1x categorie F en 3x ZG. Rob van Veen behaalde met zijn Duitse Hangoor 1x F en 4x ZG. B. Melenhorst met Thrianta 5x F en 1x ZG. Met zijn befaamde Hulstlander behaalde Hr. de Graaf 5x ZG. A.Buitenhuis deed het goed met zijn Nederlandse Hangoor Dwerg 3x ZG. B.Wormgoor 1x ZG H.Huzen scoorde 5x ZG. Volgens de deelnemers was er sprake van een zeer geslaagd weekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.