algemene ledenvergadering sv dalfsen

Afgelopen dinsdag vond in een goedbezocht clubhuis de algemene ledenvergadering van SV Dalfsen plaats. Naast een korte terugblik opende het bestuur onder leiding van voorzitter Jos Ramaker haar blik op de toekomst.

Het seizoen 2010-2011 zal voor SV Dalfsen de geschiedenisboeken ingaan als een heel druk jaar waarin Sportpark Gerner in amper 6 maanden werd omgevormd tot een toekomstbestendige accommodatie. Wat is er een werk verzet en wat is dit mega project voor de leden afgesloten met een geweldig openingsfeest sprak voorzitter Jos Ramaker. Ook financieel kijkt SV Dalfsen terug op een prima jaar, het resultaat van zowel de voetbal en de kantine stemde tot tevredenheid. Frits Snel en Lex Bol werden herbenoemd tot respectievelijk bestuurslid voetbalzaken en bestuurslid Lief en Leed. Daarnaast komt Jan Bosch het bestuur versterken in de functie van bestuurslid Beheer en Onderhoud.

Maar het werk op Sportpark Gerner is nog niet voltooid, de kleedkamers dienen het komende seizoen conform afspraak onder handen genomen te worden. Vraag is of de kleedkamers gerenoveerd zullen worden, compleet nieuw worden gebouwd of dat de samenwerking met zustervereniging ASC wordt gezocht. De komende maanden moet hier duidelijkheid over verkregen worden. Inmiddels is een commissie in oprichting om aan deze vraag invulling te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.