afscheid bibliobus ommen

De Bibliobus in Ommen is momenteel bezig met haar afscheidsronde. De bus komt op woensdag 21 december voor het laatst in het centrum van Beerzerveld. Voor die tijd krijgen de basisscholen de Triangel in Witharen en de Hoekstee in Beerzerveld nog een bezoekje van de Bibliobus.

De Willibrordusschool in Vilsteren en de Schakel in Beerzerveld hebben al afscheid genomen van de bus. Gelukkig blijven de leerlingen van de vier scholen toegang houden tot de bibliotheekvoorziening van Bibliotheek Ommen. Nog voor de kerstdagen wordt er een wisselcollectie in elk van de scholen geplaatst.

De vaste bemanning van de Bibliobus, Ria Scholten en Harry Gort, zullen gemist worden door de lezers. Zij hebben jarenlang voor hun klanten klaar gestaan en hebben zodoende een goede band opgebouwd met de leden van de Bibliobus.

Bibliotheek Ommen heeft de lezers een nieuwe bibliotheekpas verstrekt, waarmee in elke bibliotheek van Overijssel materiaal geleend kan worden. Inwoners van Beerzerveld kunnen nog in de bus in Mariënberg terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.