zvoschutte informatisering verliest dure punten

In de tweede helft was de ploeg echter weer compleet en moest ZVO/Schutte Informatisering op zoek naar doelpunten. Stefan Buitenhuis zette al snel de 4-3 op het bord maar moest helaas ook toezien dat Robur et Velocitas zeer effectief was in de counters. De achterstand liep al snel op tot 6-3 maar de mannen bleven strijd leveren. De laatste vijf minuten werd er volop druk gezet maar als er werd gescoord was daar meteen het antwoord weer. Uiteindelijk kwam ZVO/Schutte Informatisering tot 7-6 terug maar moest het zich toch gewonnen geven in Apeldoorn. Door dit verlies moest de tweede plaats in de competitie afgestaan worden aan ESA en is de achterstand op koploper Sparta opgelopen tot 4 punten.

Volgende week staat de derby tegen HHC op het programma. Een wedstrijd waar veel spelers al lang naar uitkijken. De club hoopt op veel publiek om deze wedstrijd een echte knaller te laten worden. Ruststand en eindstand zijn te volgen via Twitter: @zvo1, maar volgens de organisatoren is het natuurlijk mooier om even langs te komen in De Carrousel in Ommen om 20.15 uur op woensdag 30 november. Toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.