Home / archiefcentraal / zvo neemt revanche op walk inn boys 3 2

zvo neemt revanche op walk inn boys 3 2

Tijd voor revanche en ook tijd voor de eerste thuisoverwinning. FC Sedap en Ruurlo hadden immers al punten uit Ommen mogen halen. Een overwinning was noodzakelijk om bij de top aangehaakt te blijven.

De eerste helft werd zoals gewoonlijk fanatiek begonnen en het was Koen Tip die een pass van Emiel Maat mocht binnen tikken 1-0. Hierna volgden nog wel wat kansjes maar was het toch Walk Inn Boys dat terug mocht komen. Uit een vrije trap werd de gelijkmaker gescoord doordat de bal dwars door de muur werd geschoten. Vlak voor rust kwam Walk Inn Boys op voorsprong door een schot strak in de kruising.

In de rust werd Rik Jan De Groot gevraagd om warm te lopen. Hij was dit seizoen nog niet in actie gekomen voor ZVO/Schutte Informatisering. Het was mooi om te zien dat hierdoor de wedstrijd begon te

kantelen. Coach Dennis van Dijk zei nog dat hij het verschil zou maken deze wedstrijd en zag zijn woorden beloond worden met een doelpunt. Uit een vrije trap was het Rik Jan De Groot die het net vond en zo de stand gelijk trok naar 2-2. Helaas mocht niet veel later Emiel Maat met geel een paar minuten aan de kant zitten maar Walk Inn Boys kon de man meer situatie niet uitbuiten. Hierna kreeg ZVO meer grip op de wedstrijd. Door een onderschepping kon Koen Tip zijn tweede van de avond maken en zo de eindstand beslissen op 3-2.

Een welverdiende overwinning waarbij het publiek zeker in de tweede helft een mooie pot zaalvoetbal heeft kunnen zien. Volgende week staat koploper zvv Sparta in Nijkerk op het programma. Een lastige wedstrijd maar zeker niet onmogelijk om punten op te halen. Ruststand en eindstand zijn te volgen via Twitter: @zvo1

door André Holtvoort

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.