zuinig stoken met energieklasse a

Morrenhof-Jansen uit Dalfsen presenteert deze maand met trots de nieuwe Remaha Calenta 40L CW6, een ketel met een vermogen van 35,9 kW die met gemak een zeer royale woning verwarmt, en tegelijkertijd een overvloed aan warm water produceert: maar liefst 23,3 liter per minuut op badtemperatuur van 40°C. Voor alle duidelijkheid: hiermee kan een compleet ligbad binnen 5 minuten worden gevuld.

Het geheime wapen van de Calenta CW6 is de ingebouwde oplaadboiler, waarin op zeer efficiënte wijze warm water wordt opgeslagen dat direct kan worden afgetapt. Daardoor zijn de prestaties van deze ketel qua comfort vergelijkbaar met die van een soloketel met een groot, afzonderlijk boilervat dat een veelvoud van de ruimte inneemt.

Vanaf 1 oktober zijn alle Remeha Calenta’s voorzien van een nieuwe, zeer energiezuinige pomp in de energieklasse A. Dat levert de eindgebruiker financieel voordeel op én betekent winst voor het milieu. Remeha is daarmee de eerste cv-ketelfabrikant die nú al voldoet aan de aangescherpte energiewetgeving die pas in 2015 van kracht wordt. Meer info via www.morrenhof-jansen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.